Oh.. (onkruid) wrote,
Oh..
onkruid

  • Mood:
  • Music:

ja..

en als ik me zo voel zoals ik me nu voel wil ik zo veel zeggen omdat ik zo veel denk het gaat in een razend tempo en alles wat ik uitspreek lijkt wartaal te zijn dan ben ik de enige die het begrijpt .. en dat is fijn ik begrijp mezelf mijn handelingen en tegelijk snap ik er niets van .. ik ben in de war ik weet niet wat ik moet doen en omdat ik dit denk confronteer ik mij met mezelf .. en daar word ik verdrietig van, en ja ook dit stujkje lijkt wartaal te worden. ik wil dingen eigenlijk helemaal niet doen en toch ga ik er maar gewoon lekker mee door.. wie heeft bedacht dat ik het zo moielijk moet maken wie .. nou nou .. kom maar op want ik ben er klaar voor .. bite me.. zie je krijg je dat gezeik nu word ik ook nog boos.. want guttegut wat ben ik boos.. boos op de wereld boos op mensen maar vooral boos op mezelf. Dat ik het steeds weer voor elkaar krijg om mezelf zo op te fokken.. want dat doe ik.. ik fok mezelf op .. nee hoor niemand anders .. gewoon ik .. en dat is dan ook weer waar het terug komt het pracht cliche.. beginnen bij jezelf.. en ja waarschijnlijk zal ik er altijd moeite mee hebben ook .. en natuurlijk word iedereen schijtziek van die dingen van mij .. hoewel ik natuurlijk niet voor een ander kan denken .. nee.. natuurlijk niet .. controle in zicht houden .. ho stop maar .. laat mij maar .. ik roer wel even in die pan omdat ik denk dat jij dat niet kan .. je*s vertrouwen.. nee nix geen schrijntje.. hoop ook niet trouwens.. uberhaupt niets.. nada noppes..zie je .. en nu gaat het nergens meer over .. want waar gaat het eigenlijk over .. nee precies.. waar he.. bluh .. wat ben ik nou helemaal een korreltje zout ..en daar gaf ik mijzelf het antwoord op deze prachtige reeks woorden die ik mezelf weer dagelijks gun.. leven .. positief denken .. en ja dingen nemen met een korreltje zout ..
EEN F*CKING KORRELTJE ZOUT!!!!

en nee.. als je denkt dat het daar stopt.. no way
niet dat ik zo gevangen ben als ik realistisch denk en een beetje verstand is niet zo gek..maar toch .. nu heb ik zin om te ontsnappen .. en nu en nu weer ..
en wat the hell ga ik met mijn leven doen .. want leef ik nu ? .. ben ik ik ? heb ik het naar me zin??

NEE NOG STEEDS NIET tuurlijk ik geef t een 7,5....
maar nee ik ben er nog niet .. en ja .. ik ben dr .. met wisseldende stemmingen er bij ..
waar is mijn stabiliteit gebleven .. (als ik die ooit gehad heb)En dan lees ik deze onzin terug en denk ik .. he rian .. was dat nou nodig .. ga lekker eikeltjes veramelen ofzo .. he .. leuk !! ga iets doen waar je goed in bent (ilovesarcasm)


grr
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 4 comments